Vermeer

Assembly Technician

Assembly Technician Vermeer https://werkenbijvermeer.com
 • 's-Heer Arendskerke
 • Fulltime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau MBO
 • Uren per week 40

Ben jij degene die wij zoeken of ken je iemand die graag mee wil werken aan de elektrificatie van onze markt? Als je enthousiast wordt van het samenstellen van hoogwaardige machines, dan zoeken wij jou. Wij bouwen industriële machines voor het aanleggen van infrastructuur. Dit zijn horizontaal gestuurde boormachines, ondersteunende mix- en reclaimcontainers, en hogedrukpompen. Doe jij mee met ons team dat dagelijks streeft naar de verbetering van deze machines?

 

Wat ga je doen?

Jij zet onze machines in elkaar. Denk hierbij aan het vastzetten van boutverbindingen op een aanhaalmoment, het uitlijnen van onderdelen, en het trekken en aansluiten van kabels. Dit doe je zowel hydraulisch als elektrisch. Daarnaast ondersteun jij de Manufacturing Engineer om het proces zo efficiënt mogelijk te maken. Altijd zijn wij bezig met de continue verbetering (5S) van ons proces. Hierin zal jij vaak met ideeën voor verbetering komen en werk jij netjes en gestructureerd.

 

Jij bent verantwoordelijk voor het:

 • Bouwen van machines volgens onze zogenaamde ‘aims’. Dit zijn zowel papieren als digitale instructies.
 • Uitlijnen van componenten. Dit doe je door het meten met een schuifmaat en door de componenten aan te passen zodat ze evenwijdig zijn. Voornamelijk zijn dit assen en lagers.
 • Werken aan hydraulische installaties. Wij werken met cilinders en pompen. De hoofdcomponenten van onze machines worden aangeleverd en deze ga jij met elkaar verbinden.
 • Lezen van schema’s. Aan de hand van onze aims kom je een heel eind, maar in de ontwikkelfase moet je soms een schema lezen. Je zal dit voornamelijk doen wanneer er iets aan de hand is.
 • Aftekenen van de productie checklijst, en testen of de machine werkt. Dit doe je volgens een van onze documenten. Dit doe je wanneer deze compleet is.
 • Plakken van decals en bedrijfs- en gevarenstickers. Jij zorgt ervoor dat ons logo netjes op onze machines is geplakt.
 • Visueel inspecteren van onderdelen. Deze inspectie gaat over het kijken of je juiste verf op de machine zit.
 • Werken in en aan een gestructureerde 5S-omgeving, dit betekent dat je soms vloeren markeert. Ook zorg je ervoor dat je werkstation is geordend en opgeruimd.

 

Over Vermeer

Al sinds 1948 zien wij de technische mogelijkheden en denken we in innovaties, ontwikkelingen en oplossingen. Wij leveren maatwerk. Machines, die het werk in de landbouw, utiliteit, mijnbouw, olie- en gasindustrie, recycling en boomverzorging optimaal ondersteunen.

 

De start op een boerderij in de Verenigde Staten groeide uit naar een bedrijf met bijna 4.500 medewerkers en netwerk van dealers. Op ons kantoor in ’s-Heer Arendskerke in Nederland werken we met 100 medewerkers en bedienen we het dealernetwerk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

Het team

Je werkt voornamelijk zelfstandig, met behulp van onze Team Lead en Manufacturing Engineer. Vaak werk je met 2 technicians aan een machine. In de ochtend start je elke dag met een bespreking over wat die dag te doen staat.

 

Ons team is ambitieus, zelfstandig en open. Wij willen elke dag meewerken aan continue verbetering. Ons team is gedreven om gezamenlijk oplossingen te vinden.

 

Wie ben jij?

Niet alleen kan je zelfstandig machines in een productielijn bouwen, maar je past ook goed in ons open en sociale team. Jij wilt graag bijdragen aan onze continue verbetering. Jij kunt zelfstandig machines assembleren binnen de gegeven tijd en met de verwachte kwaliteit in een productielijn. Ook pas je goed in ons open en sociale team.

Bovendien heb jij een positieve werkinstelling en de bereidheid om de handen uit de mouwen te steken. Hierdoor ben jij degene die uitdagingen met een glimlach aangaat. Dit alles doe jij met een combinatie van ambitie en creativiteit.

 

Daarnaast neem jij mee:

 • MBO 2 werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van werktuigbouwkunde of mechantronica.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • Enige hydraulische kennis.
 • Kennis van het lezen van schema’s is een pré.

 

Wat bieden wij jou?

Een warm welkom in ons familiebedrijf en de vrijheid en uitdaging om samen verdere groei te realiseren.

 

Daarnaast mag je rekenen op:

 • Een competitief salaris.
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
 • Een eindejaarsuitkering van 1 maandsalaris (afhankelijk van het bedrijfsresultaat).
 • Woon-werkverkeer vergoeding van € 0,23 per kilometer tot maximaal 120 km per dag.
 • Werkdagen van 7:00-15:30.

 

Leuke baan?

We kijken uit naar je sollicitatie! Je kunt je CV en motivatie achterlaten via de sollicitatiebutton.

Wij stellen het op prijs als bedrijven/bureaus waar wij niet mee samenwerken, ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun CV’s of diensten aan te bieden.

  Direct solliciteren

  Jouw gegevens

  Jouw CV

  Jouw motivatie

  ja

  Vragen over werken bij Vermeer?

  Stuur een mail naar solliciteren@vermeer.com. Je kunt ook rechtstreekts contact opnemen, via een WhatsApp berichtje of belletje via onderstaande contactgegevens.

  Tinka Claessens

  Recruiter

  06 - 89927142