Vermeer

IT Service Desk Specialist

IT Service Desk Specialist Vermeer https://werkenbijvermeer.com
 • 's-Heer Arendskerke
 • Fulltime
Direct solliciteren

 • Opleidingsniveau MBO
 • Uren per week 40

Wil jij een belangrijke rol spelen in het oplossen van hardware- en softwareproblemen voor onze teamleden? Bij ons bedrijf ben jij de persoon die via e-mail, telefoon of desktop verschillende knelpunten oppakt en mensen helpt bij het vinden van oplossingen. Jij vormt onze digitale toekomst met jouw kennis.

Wat ga je doen?

Jij helpt jouw collega’s met het oplossen van hardware- en softwareproblemen via e-mail, telefoon of desktop. Jouw baan is erg afwisselend, omdat jij constant andere taken uitvoert en veel met mensen in contact bent. Jij bent hiervoor de go-to persoon voor het team: de juiste software bij jouw collega’s, de registratie van verschillende hardware, zoals laptops en beeldschermen, en het bijhouden van updates – jij regelt het allemaal!

Samen met jouw collega ben jij verantwoordelijk voor het:

 • Identificeren en oplossen van problemen met pc’s, applicaties en basisnetwerkcommunicatie. Jij onderneemt acties om erachter te komen wat het probleem is en lost dit op. Vaak gaat het om software-updates die je voor de gebruiker zal installeren.
 • Bieden van technische ondersteuning voor desktops, laptops, werkstations, applicaties en printers door middel van ingediende IT-verzoeken. Zo richt jij nieuwe laptops in en vervang jij bestaande laptops. Ook bied jij ondersteuning voor het netwerk van ons moederbedrijf in de Verenigde Staten. Zij zorgen dat een nieuwe firewall geïnstalleerd is en sturen deze naar ons op. Daarna zorg jij ervoor dat de firewall bij ons in het rek geplaatst wordt. In principe werk je zelfstandig, maar als jij geen antwoord hebt, kunnen de collega’s uit de Verenigde Staten je ondersteunen.
 • Evalueren van gebruikersproblemen en verwijzen van helpdeskproblemen naar de juiste IT-medewerker. Hierbij documenteer jij duidelijk wat het probleem is. Jouw collega kan hierdoor een betere service bieden.
 • Uitvoeren van speciale software-updates, inclusief software-installatie op afstand.
 • Behouden van actuele kennis van informatiesysteemtechnologie en regelgeving. Daarnaast onderzoek jij hardware technologieën. Zo heeft onze Engineering-afdeling behoefte aan krachtigere laptops met een andere grafische kaart. Hiervoor ben jij degene die onderzoekt welke laptops hiervoor geschikt zijn. Jij herkent deze mogelijkheden voor een nieuwe en efficiëntere toepassing van informatiesystemen.
 • Zorgen voor wekelijkse incidentstatusrapporten naar het IT-beheer. Deze rapporten haal jij wekelijks uit ons systeem en bespreek jij met de manager. Op basis van deze rapporten stel je een prioriteitenlijst op voor gebruikersproblemen en pak jij deze aan. Daarbij herken jij verschillende kansen om de customer support en computerervaring voor gebruikers te verbeteren.
 • Betrokken zijn bij verschillende projecten die van invloed zijn op hoe we de bedrijfssoftware gebruiken. Op dit moment zijn wij bezig met het verbeteren van onze netwerksnelheid. Wij hebben al verschillende acties ondernomen, zoals het vervangen van kabels en het updaten van de drivers. Toch is het ons nog niet gelukt, ben jij degene die deze koppige storing voor ons kan oplossen?

Over Vermeer

Al sinds 1948 zien wij de technische mogelijkheden en denken we in innovaties, ontwikkelingen en oplossingen. Wij leveren maatwerk. Machines, die het werk in de landbouw, utiliteit, mijnbouw, olie- en gasindustrie, recycling en boomverzorging optimaal ondersteunen.

De start op een boerderij in de Verenigde Staten groeide uit naar een bedrijf met bijna 4.500 medewerkers en netwerk van dealers. Op ons kantoor in ’s-Heer Arendskerke in Nederland werken we met 100 medewerkers en bedienen we het dealernetwerk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Team

Je gaat werken binnen de IT afdeling van dit bedrijf. Binnen deze afdeling werk jij direct samen met de andere IT Service Desk Specialist. In overleg verdelen jullie de taken en ondersteunen jullie elkaar. Daarnaast werk jij nauw samen met meerdere collega’s en werk jij samen met collega’s van ons moederbedrijf in de Verenigde Staten.

Wie ben jij?

Zijn er problemen en storingen? Jij bent er goed in om helemaal uit te zoeken waardoor het komt. Storingen die steeds weer terugkeren zijn zonde van je tijd. Daarom bedenk jij oplossingen die ervoor zorgen dat het probleem niet meer terugkeert. Je vindt het fijn om met mensen in contact te zijn. Het maakt jou niet uit dat er soms meerdere mensen tegelijk om hulp vragen. Jij houdt je hoofd koel en helpt iedereen met zijn of haar problemen. Het probleem met de hoogste prioriteit, krijgt daarbij als eerste jouw aandacht. Je draait je hand niet om voor een uitdaging en durft initiatief te nemen. Aan het einde van de dag is iedereen geholpen en ga je met een tevreden gevoel naar huis.

Daarnaast beschik jij over:

 • MBO werk- en denkniveau in de richting van IT.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in IT.
 • Bij voorkeur de certificaten CISCO routers en switches.
 • Kennis van de ITIL-methodologie (Information Technology Infrastructure Library) is een pluspunt.
 • Goede mondelinge en schrijftelijke communicatieve vaardigheden.

Wij bieden jou

Een warm welkom in ons familiebedrijf en de vrijheid en uitdaging om samen verdere groei te realiseren.

Daarnaast mag je rekenen op:

 • Een competitief salaris.
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
 • Een eindejaarsuitkering van 1 maandsalaris (afhankelijk van het bedrijfsresultaat).
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • Woon-werkverkeer vergoeding van €0,23 per kilometer tot maximaal 120 km per dag.
 • Thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag.
 • Een laptop en telefoon.
 • Je thuiswerkplek wordt ingericht met een verstelbaar bureau, goede bureaustoel en een extra beeldscherm.

Leuke baan?

We kijken uit naar je sollicitatie! Je kunt je CV en motivatie achterlaten via de sollicitatiebutton.
Nog vragen over deze baan? Paul Buiteman (IT Service Desk Specialist) beantwoordt ze graag. Je bereikt hem op 06-20395943.

Wij stellen het op prijs als bedrijven/bureaus waar wij niet mee samenwerken, ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun CV’s of diensten aan te bieden.

Vragen over werken bij Vermeer?

Stuur een mail naar solliciteren@vermeer.com. Je kunt ook rechtstreekts contact opnemen, via een WhatsApp berichtje of belletje via onderstaande contactgegevens.

Tinka Claessens

Recruiter

06 - 89927142